Rietdekkersbedrijf Noord uit Roden (Drenthe) is gespecialiseerd in het onderhouden, renoveren en repareren van rieten daken. Ons werkgebied is Noord Nederland en we werken veel als rietdekker in onze eigen provincie Drenthe. Na vele jaren nieuwe rieten daken te hebben aangebracht, zijn wij onze aandacht en ons specialisme gaan verleggen naar het onderhouden en repareren van rieten daken. Het viel ons op dat er te snel wordt gekozen voor een nieuw rieten dak, terwijl het bestaande dak na een grondige opfrisbeurt nog vele jaren mee kan. Door het rieten dak schoon te maken, te scheren, bij te steken en bij te kloppen, kan het riet vaak nog jarenlang blijven zitten en ziet hij er weer netjes uit.

Gratis rieten dak inspectie Drenthe

Mocht na een gratis dak inspectie blijken dat het dak goed te repareren valt, dan sturen wij u een vrijblijvende, heldere offerte van de werkzaamheden. U zult dan zien dat het repareren en goed onderhouden van het rieten dak een veel fijnere oplossing is dan vernieuwen. Mocht bij de inspectie blijken dat het dak te slecht is om te repareren / renoveren, dan zullen we dit eerlijk aangeven en u adviseren in de volgende stappen.

Rieten dak onderhoud

Mocht uw rieten dak in aanmerking komen voor een tweede kans, dan doorlopen wij de volgende werkzaamheden.

  • Rieten dak schoonmaken
  • Nok schoonmaken
  • Het scheren van de bovenste laag riet.
  • Bijsteken van gedeelten waar het riet te dun is.
  • Stevig bijkloppen van het hele rieten dak.
  • Als het onderhoud / repareren is afgerond, kunt u ervoor kiezen het dak nog te behandelen tegen de groei van mos. Hierover kunnen wij u informeren.

Bent u op zoek naar een professionele rietdekker in Drenthe? Neem vrijblijvend contact met ons op voor informatie of een gratis inspectie van uw rieten dak.

Rieten dak laten repareren / renoveren