Rietdekkersbedrijf Noord is gespecialiseerd in het onderhouden, renoveren en repareren van rieten daken. Omdat wij ons bevinden in het hart van de 3 noordelijke provincies, werken wij veel als rietdekker in Friesland. Na vele jaren nieuwe rieten daken te hebben aangebracht, zijn wij onze aandacht en ons specialisme gaan richten op het onderhouden en repareren van rieten daken. Het viel ons op dat er (te) snel wordt gekozen voor een nieuw rieten dak, terwijl het bestaande dak na een grondige opfrisbeurt nog vele jaren mee kan. Door het rieten dak schoon te maken, te scheren, bij te steken en bij te kloppen, kan het riet vaak nog vele jaren zitten en ziet hij er weer netjes uit.

Gratis rieten dak inspectie Friesland

Mocht na een gratis dak inspectie blijken dat uw dak goed te repareren is, dan ontvangt u van ons meteen een vrijblijvende, heldere offerte van de werkzaamheden om uw dak op te knappen. U zult zien dat het repareren en goed onderhouden van het rieten dak een veel fijnere oplossing is dan vernieuwen. Mocht bij de inspectie blijken dat het dak te slecht is om te repareren / renoveren, dan zullen we dit eerlijk aangeven en u adviseren in de te volgen stappen.

Rieten dak onderhoud

Komt uw rieten dak in aanmerking voor een tweede kans, dan doorlopen wij de volgende werkzaamheden.

  • Rieten dak schoonmaken
  • Nok schoonmaken
  • Het scheren van de bovenste laag riet
  • Bijsteken van gedeelten waar het riet te dun is
  • Stevig bijkloppen van het hele rieten dak

Als het onderhoud / repareren is afgerond kunt u ervoor kiezen het dak nog te behandelen tegen de groei van mos. Hierover kunnen wij u informeren.

Bent u op zoek naar een ervaren rietdekker in Friesland? Neem vrijblijvend contact met ons op voor informatie of een gratis inspectie van uw rieten dak.

Rieten dak laten repareren / renoveren