Rietdekkersbedrijf Noord is gespecialiseerd in het onderhouden, renoveren en repareren van rieten daken. Ons werkgebied is Noord Nederland, waarbij we vooral veel in Groningen werken. Na vele jaren nieuwe rieten daken te hebben aangebracht, hebben wij onze aandacht en ons specialisatie verlegd naar het onderhouden en repareren van rieten daken. Het viel ons op dat er (te) snel wordt gekozen voor een nieuw rieten dak terwijl het bestaande dak – na een grondige opfrisbeurt – nog vele jaren mee kan. Door het rieten dak schoon te maken, te scheren, bij te steken en bij te kloppen, kan het riet vaak nog vele jaren zitten en ziet hij er weer netjes uit.

Gratis rieten dak inspectie Groningen

Blijkt na een gratis dak inspectie dat het dak goed te repareren valt? Dan doen wij u een vrijblijvende, heldere offerte van de werkzaamheden. U zult dan zien dat het repareren en goed onderhouden van het rieten dak een veel fijnere oplossing is dan vernieuwen. Mocht bij de inspectie blijken dat het dak te slecht is om te repareren / renoveren, dan geven wij dit eerlijk aan en adviseren we in de volgende stappen.

Rieten dak onderhoud

Mocht uw rieten dak in aanmerking komen voor een tweede kans, dan doorlopen wij de volgende werkzaamheden:

  • Rieten dak schoonmaken
  • Nok schoonmaken
  • Bijsteken
  • Stevig aankloppen van het hele rieten dak
  • Als het onderhoud / repareren is afgerond kunt u ervoor kiezen het dak nog te behandelen tegen de groei van mos. Hierover kunnen wij u informeren.

Bent u op zoek naar een ervaren rietdekker in Groningen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor informatie of een gratis inspectie van uw rieten dak! Naast het repareren van rieten daken kunt u ons inzetten voor houtwormbestrijding in Groningen.

Rietdekkersbedrijf Noord / Delifence
Dobben 12 
9301ZB Roden
Nederland

Tel: 0521-769017

KVK: 75815370
BTW: NL860405898B01

Rieten dak laten repareren / renoveren